Aktuellt och intressant

AKTUELLT & INTRESSANT

Här går det att läsa mer om aktuella och intressanta ämnen som vi tar upp och publicerar på vår Facebooksida. För att ta del av ännu mer, vänligen besök vår Facebooksida.

Det lackar mot jul!
Vi tillönskar alla våra klienter, samarbetspartners och vänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Vi är tillgängliga under hela jul- och nyårshelgen. 🎅
...

View on Facebook

Brottmålsadvokaterna har delat sitt inlägg. ...

Häktes luncherna tenderar att bli längre och längre. Tidigare var det legio med 1,5 timmars lunch, nu är man uppe i 2 timmar! Tur det är vackert väder och att man kan njuta av det vackra sensommarvädret!

View on Facebook

Häktes luncherna tenderar att bli längre och längre. Tidigare var det legio med 1,5 timmars lunch, nu är man uppe i 2 timmar! Tur det är vackert väder och att man kan njuta av det vackra sensommarvädret! ...

View on Facebook

Äntligen är semestern över! I vart fall om man får se det från ett ekonomisk perspektiv. Idag börjar jag åter känna igen mitt arbete med många förhandlingar. Började morgonen med en huvudförhandling i Stockholms tingsrätt. Därefter ett kort stopp på kontoret för att därefter ta sig till Attunda tingsrätt. Direkt efter detta blev det häktningsförhandling i Nacka tingsrätt. Sedan avslutning på kontoret för administrativa uppgifter. I morgon blir det omhäktningsförhandling i Södertörns tingsrätt, sedan förhoppningsvis en lugn avslutning inför en härlig helg! Ta hand om varandra!🤗
Stig Sahlström
Advokat
...

View on Facebook

Dag två på jouren (söndag) bjöd på lite mer arbete. Fick två egna förordnanden (våldtäkt samt grov kvinnofridskränkning), mål som i vart fall normalt sett är ganska lönande med mycket utredning och förhör. Jag fick även ta två häktningsförhandlingar där kollegor redan var förordnade men som ej hade möjlighet att ta jourhäktningen (narkotikabrott samt ett mord). Vi klarade även av häktningen för det mål som var planerat på lördagen men som inställdes p.g.a. jäv. Då utredningen i princip var klar och förhandling skulle kunna hållas redan på måndagen medgav vi häktning. I övriga fall bestred vi häktning, men tingsrätten ansåg trots allt att det förelåg sannolika skäl för häktning.
Häktningsjouren är som ett lotteri. Ibland kan man få väldigt många bra förordnanden, men i bland så kan det vara så illa att man inte får något ärende alls och då bara får ett garantibelopp för att man varit tillgänglig! Skall man ändå reservera helgerna för arbete och inte kan boka upp sig på annat vill man ju gärna få mycket förordnanden så tiden går snabbt!
Stig Sahlström
Advokat
...

View on Facebook

Ellen Rönnbäck
Biträdande jurist

Telefon: 08-650 54 00
Mobil: 0760-50 23 70
Fax: 08-652 49 05
E-post: ellen.ronnback@brottmalsadvokaterna.com

Huvudsakligen verksam som:

Karriär:

×

Sara Wallin
Advokat

Telefon: 08-650 54 00
Mobil: 0761-62 61 40
Fax: 08-652 49 05 E-post: sara.wallin@brottmalsadvokaterna.com

Huvudsakligen verksam som:

Karriär:

×

Stig Sahlström
Delägare/Advokat

Telefon: 08-650 54 00
Mobil: 0708-76 16 00
Fax: 08-652 49 05 E-post: stig.sahlstrom@brottmalsadvokaterna.com

Huvudsakligen verksam som:

Karriär:

×

Peter Axelsson
Delägare/Advokat

Telefon: 08-650 54 00
Mobil: 0760-50 23 60
Fax: 08-652 49 05
E-post: peter.axelsson@brottmalsadvokaterna.com

Huvudsakligen verksam som:

Karriär:

×

×

×

×

×